Anneler Günü” annelere yakışır biçimde kutlandı.

 Anneler Günü” annelere yakışır biçimde kutlandı.

Bandırma Anadolu Lisesi, Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileriyle Anneler gününü kutladı.




Anneler Günü” annelere yakışır biçimde kutlandı.

Bandırma Anadolu Lisesi, Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileriyle hazırlanan program; Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir DEMİRHAN, Şube Müdürü Yüksel DEMİR, Bandırma Anadolu Lisesi Müdürü Çağlar TORUNLER, Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Eyüp Tezcan KÖSE, öğretmenler, öğrenciler ve özellikle yoğun katılım sağlayan anneler  tarafından beğeniyle izlendi.


Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'yle Bandırma Anadolu Lisesi öğrencilerinin birlikte hazırladığı programda, fedakarlık ve karşılıksız sevginin sembolü olan annelerimizi sadece anneler gününde ya da bayramlarda hatırlamak değil, onları ne kadar çok sevdiğimizi her fırsatta göstermek gerektiği vurgulandı.

Okul Müdürü Çağlar TORUNLER de konuşmasında, Evlatlarını kaybetmiş anneler ve annelerini kaybetmiş evlatlara ayrıca annesinden kilometrelerce  uzakta olanlara da seslenerek bu insanların hüznünden çıkarılacak binlerce ders olduğunu ifade etti.

Ardından okuduğu şiirle duygulu anlar yaşattı. Daha sonra program; okunan şiirler, Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin hazırladıkları dans gösterisi ve her iki okul öğrencilerinin Bandırma Sanat Müziği Derneğinden Atilla KARGÜN ve Kazım GÜL'ün eşliğinde söyledikleri türkülerle devam etti.

Programın sonunda  2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yılın Eğitim Annesi seçilen  Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi  velisi Meryem PİLAZ'a İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir DEMİRHAN  tarafından plaket , Şube Müdürü Yüksel DEMİR tarafından da çiçek takdim edildi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı